Selecteer een pagina

BML coach Seline Kloet in Zwolle

Als je op zoek bent naar een BML coach in Zwolle sta ik graag voor je klaar. Als coach/ trainer begeleid ik je graag in je zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling. Daarbij lever ik uiteraard maatwerk want elk mens is uniek. Samen met jou zorg ik ervoor dat je meer balans ervaart tussen je manier van denken en je lichaamstaal.

De taal die ons lichaam spreekt is een waardevolle manier van communiceren. Hier kunnen we eigenlijk veel meer van afleiden dan we zelf denken. Tijdens een conversatie met een ander persoon luister je niet alleen naar de woorden die er gezegd worden, maar let je ook op de bewegingen en uitdrukkingen die daarbij gemaakt worden. Zo kun je een inschatting maken van hoe iemand zich voelt of denkt over een bepaald standpunt. Dat werkt hetzelfde voor je eigen lichaamstaal en houding.

Deze wordt samen met je persoonlijkheid door de jaren heen gevormd door allerlei invloeden van buitenaf. Natuurlijk speelt ook je karakter daarbij een belangrijke rol. Je lichaamstaal geeft uiting aan jouw karakter en persoonlijkheid. In sommige gevallen kan je persoonlijkheid ver van je karakter verwijderd zijn geraakt. En dat levert spanning op.

Ervaren BML coach omgeving Zwolle

Als BML coach sta ik graag voor je klaar als je hulp nodig hebt bij je persoonlijke ontwikkeling in Zwolle. Daarbij ben ik doortastend en gebruik ik mijn lichaamstaal als spiegel voor jou. Deze krachtige methode zorgt ervoor dat je naast oude gewoontes nieuwe ervaringen op kunt doen waarbij je jouw lichaamstaal als bron van informatie gebruikt.

Tijdens mijn BML coaching maak ik gebruik van non-verbale oefeningen. Hierbij zoeken we niet naar de oorzaken van gevoelens en overtuigingen, maar naar andere mogelijkheden tot reageren. Zo hoeven vervelende situaties of problemen die de oorzaak waren van onbalans niet nog eens doorleefd te worden. Ze maken ruimte voor nieuwe gewoontes en ervaringen. Dezeoplossingsgerichte coaching in Zwolle geeft snel resultaten die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ik help je nieuw zicht te krijgen op de antwoorden die je eigenlijk al hebt.

Zo komt er meer ruimte voor je levensdoelen. Binnen mijn praktijk ben je van harte welkom voor een individuele coaching of workshop. Ook voor een bedrijfstraining sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.