Selecteer een pagina

Oplossingsgerichte coaching in Zwolle

Bij mij ben je van harte welkom als je op zoek bent naar oplossingsgerichte coaching in Zwolle. Als doortastende coach bied ik je een krachtige methode voor meer verbinding en balans. Zo kun je niet alleen jezelf beter ontwikkelen, maar krijg je ook inzicht in nieuwe kansen en mogelijkheden.

Dit komt omdat we leren door de ervaringen die we gedurende ons leven meemaken. Zo ontwikkelt elk mens patronen. Het vertrouwde patroon zorgt ervoor dat je hier niet meer over na hoeft te denken. Toch kan dit na verloop van tijd ook tegen je gaan werken. Vooral als de vroegere ervaringen grote emotionele belasting met zich mee namen. Gaandeweg ons leven maken we diverse veranderingen door. Dit vormt je als mens en zorgt ervoor dat je de dingen doet zoals je ze doet.

Oplossingsgerichte coaching Zwolle

Dat kan ook zijn omdat je oude denk- en handelswijze niet meer past bij de persoon die je nu bent. Je persoonlijke ontwikkeling kan in het gedrang komen. Mijn oplossingsgerichte coaching in Zwolle helpt je hier graag bij. Als coach/trainer weet ik de kleinste signalen op te pakken door te werken met je houding en lichaamstaal. Deze schat aan informatie is voor jezelf veel moeilijker te herkennen dan woordelijke communicatie. Als je op zoek bent naar een BML coach in Zwolle sta ik dan ook graag voor je klaar.

Oplossingsgerichte coaching door Seline Kloet in Zwolle

Tijdens mijn coaching gebruik ik mijn eigen taal en lichaamstaal als spiegel voor jou. Juist in deze krachtige methode vind je de verbinding die je vaak mist om te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Met oplossingsgerichte coaching richt ik mij niet op de eventuele blokkades die achter je liggen, maar zoek ik samen met jou naar stagnaties in je lichaam om van daaruit nieuwe mogelijkheden en oplossingen te onderzoeken.

Ik leer je de signalen van jouw lichaamstaal te ontdekken zodat je deze waardevolle boodschappen mee kunt nemen in je leven. Zo kun je oude patronen en gewoontes onderzoeken op hun waarden en daaruit de essentie meenemen naar de toekomst. Hiermee ontstaat ruimte voor nieuwe ervaringen en ontwikkelingen. Als je op zoek bent naar hulp bij jepersoonlijke ontwikkeling in Zwolle sta ik dan ook graag voor je klaar.

Naast individuele coaching en workshops verzorg ik ook bedrijfstrainingen en zakelijke coaching. Tijdens een kennismakingsgesprek vertel ik je graag wat ik voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je interesse hebt in oplossingsgerichte coaching in Zwolle. Een offerte aanvragen voor een bedrijfstraining is natuurlijk ook mogelijk.