Selecteer een pagina

Werken aan persoonlijke ontwikkeling in Zwolle

Als je effectief wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling in Zwolle sta ik graag voor je klaar. Als coach en trainer help ik je nieuwe inzichten te verkrijgen waarmee je zowel mentaal als fysiek aan jezelf kunt werken. Dit zorgt voor een positieve ontwikkeling waardoor je meer verbinding met jezelf ervaart. Als je hulp nodig hebt bij je persoonlijke ontwikkeling in Zwolle help ik je daar graag bij.

Je persoonlijkheid wordt niet alleen gevormd door je karakter. Ook de ervaringen die je opdoet gaandeweg je leven maakt wie je bent. Dit kunnen negatieve of positieve ervaringen zijn. Bij alles wat je doet ontwikkel je bepaalde gewoontes. Zo heeft iedereen zijn eigen manier van handelen in bepaalde situaties. Hierbij kun je denken aan het werk wat je doet, hoe jij je gedraagt in privésfeer of hoe je dagelijkse handelingen aanpakt.

Deze gewoontes geven een bepaalde routine waardoor je niet constant na hoeft te denken over wat je doet. Dat geeft ruimte voor nieuwe ervaringen zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Net zoals de wereld om ons heen, kun je ook als mens voor plotselinge veranderingen komen te staan. Dingen die je eerder op de automatische piloot deed, passen ineens niet meer bij je leven. Een grote verandering in je leven kan voor angstgevoelens zorgen. Voor velen zo heftig, dat ze niet mee kunnen bewegen. Daardoor wordt de persoonlijke ontwikkeling belemmerd.

Persoonlijke ontwikkeling coaching en training in Zwolle

Het handelen vanuit een bepaald automatisme geeft houvast en structuur in het leven. Toch kan deze houvast door toedoen van veranderingen ook tegen je gaan werken. Als BML coach in Zwolle help ik je graag om oude gewoontes open te breken zodat je nieuwe structuren kunt gaan ontwikkelen die beter bij je passen.

Terugvallen in je oude patroon omdat deze vertrouwd en veilig voelt staat je persoonlijke ontwikkeling in de weg. Met mijnoplossingsgerichte coaching in Zwolle help ik je door de eerste lastige fases heen van verandering. De antwoorden op je levensvragen liggen al verborgen in jezelf. Als trainer en coach bied ik je de handvatten om deze antwoorden te vinden en in de praktijk toe te kunnen passen.

Je voelt daardoor niet alleen meer verbinding met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Je krijgt andere inzichten en staat meer open voor nieuwe ervaringen. Oude gewoontes kun je onderzoeken om ruimte te maken voor persoonlijke ontwikkeling. Bij mij ben je van harte welkom voor persoonlijke coaching, maar ook voor bedrijfstrainingen sta ik graag voor je klaar.