Selecteer een pagina

Een goed begin is…

       Een nieuw decennium, een nieuw jaar! Je voornemens heb je uitgesproken, en nu aan de slag! Eeehm…en dan. De winter is juist de tijd dat het lijf vraagt om je terug te trekken in je huis om te ontspannen, naar binnen te kijken en jezelf voor te bereiden om in de lente naar buiten te stappen. Maar dan hoor je de ping van een appje, die werkmail moet je nog beantwoorden, kinderen die vragen om aandacht of de zoveelste borrel waarvoor je gevraagd wordt. Of voel je je alsof je al tijden in een bubbel leeft en kom je er maar niet uit? 

 

Januari Workshop: Cocoon of doen?

maandag 20 januari 2020

 

Cocoonen betekent volgens de Dikke van Dale ‘Het knusjes thuisblijven’ en volgens Encyclo.nl  ‘Je terugtrekken binnenshuis om te ontspannen.’ 

In deze workshop ga je onderzoeken wat cocoonen voor jou betekent, kan betekenen en waar jouw behoeften liggen. Na deze workshop heb je ervaringen opgedaan die je makkelijk kunt invoegen in je dagelijkse leven. Je realiseert je wat voor jou een praktische aanpak is om momenten voor jezelf te nemen, zonder in de clinch te komen met je taken.

Februari Workshop: Thuis in je huis!

maandag 24 februari 2020

 

Vanavond ga je aan de slag met je directe omgeving, namelijk je huis. Wat betekent je huis voor jou, praktisch en energetisch gezien. Je huis kan bijvoorbeeld je veilige haven zijn waar je elke keer weer oplaadt, of een plek waar je creativiteit volledig de ruimte krijgt. Na vanavond heb je helder wat je kunt doen om je huis voor je te laten werken. Je weet welke kleine stappen je kunt ondernemen met grote effectiviteit als resultaat!

Maart Workshop: Hop, erop uit!

maandag 23 maart 2020

 

Pasen komt eraan, van nature de tijd dat het buitenleven weer opstart. Contacten worden weer aangehaald, de mogelijkheden zijn eindeloos! Tijdens deze workshop ga je bewust kijken naar wat en wie je aandacht wilt geven. Na deze workshop heb je ervaren hoe je jezelf ruimte kan geven om contact met de buitenwereld te onderhouden zonder het oh zo belangrijke contact met jezelf te verliezen!

Waar:         Wijkcentrum de Enk
                   Enkstraat 67
                   8012 VA  Zwolle

Tijd:           19.30 – 21.30 
Kosten:     1 workshop     €15
                   2 workshops  €25
                   3 workshops  €35

  • Neem contact op via onderstaand formulier, vermeld duidelijk in welke workshop(s) je bent geïnteresseerd. 
  • Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt me ook bellen: 06-24 31 22 90
  • Na opgave stuur ik je zo snel mogelijk een mail met alle informatie en een factuur. 
  • Na betaling van je factuur is je inschrijving definitief en ben je zeker van een plek. 
  • Je gegevens worden alleen gebruikt ter communicatie over de workshop(s) waarvoor je je opgeeft en worden daarna verwijderd.

2 + 4 =

Praktijkadres
Kamperstraat 35A Zwolle

Telefoon
06-24312290

E-mail
info@selinekloet.nl

Seline Kloet BML Coaching & Training
KVK nr. 72357711
NL22 RABO 0332 2961 48
Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) nr. CL2173-14-06-19

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/